tag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post7511559982120686005..comments2024-03-25T19:29:54.854+00:00Comments on SKARBIEC KULINARNY: Mizeria (na słodko-kwaśno)Daria Annahttp://www.blogger.com/profile/06327101416956461306noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-60012367618804184042014-03-19T15:07:44.943+00:002014-03-19T15:07:44.943+00:00Dzisiaj spróbuje zrobić tą mizerię:) Mam nadzieję,...Dzisiaj spróbuje zrobić tą mizerię:) Mam nadzieję, że się uda:) PozdrawiamFryzomaniahttp://www.fryzomania.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-70050122725425893532013-12-15T15:16:28.421+00:002013-12-15T15:16:28.421+00:00Oczywiście, że mizeria to: sól, pieprz, odrobina c...Oczywiście, że mizeria to: sól, pieprz, odrobina cukru i kwasku cytrynowego (najlepiej w płynie lub prosto z cytryny).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-67999807027896555482012-08-23T16:53:32.205+01:002012-08-23T16:53:32.205+01:00:) Nie ma za co. Pozdrawiam.:) Nie ma za co. Pozdrawiam.Daria Annahttps://www.blogger.com/profile/06327101416956461306noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-80230723614603409512012-08-23T12:51:12.898+01:002012-08-23T12:51:12.898+01:00I ja od dziś ją lubię. Dzięki za przepis :) I ja od dziś ją lubię. Dzięki za przepis :) Kara78noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-63038419624963894852012-07-05T15:38:59.127+01:002012-07-05T15:38:59.127+01:00Ja tez taka lubie :)Ja tez taka lubie :)Małgosiahttps://www.blogger.com/profile/01709965687927447658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-12948560584472643262012-07-04T23:15:38.757+01:002012-07-04T23:15:38.757+01:00Fajnie, że mizeria tak bardzo zasmakowała. Pozdraw...Fajnie, że mizeria tak bardzo zasmakowała. Pozdrawiam serdecznie.Daria Annahttps://www.blogger.com/profile/06327101416956461306noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-31699404841999354552012-07-04T13:28:58.769+01:002012-07-04T13:28:58.769+01:00Zawsze robiłam mizerię z solą, ale od jakiegoś cza...Zawsze robiłam mizerię z solą, ale od jakiegoś czasu zaraziłam się Twoim przepisem i nie moge się oderwac od tej mizerii, polecam każdemu. Dzięki.Mamcia Juliinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-57278708850533283282012-06-05T19:37:29.006+01:002012-06-05T19:37:29.006+01:00Cieszę się, że przepis się spodobał. A co do śmiet...Cieszę się, że przepis się spodobał. A co do śmietany to Piątnica faktycznie godna jest uwagi, często ją używam.Daria Annahttps://www.blogger.com/profile/06327101416956461306noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-58621532624923720112012-06-05T18:13:40.249+01:002012-06-05T18:13:40.249+01:00Przepis super, polecam użyć śmietany firmy Piątnic...Przepis super, polecam użyć śmietany firmy Piątnica. Bo najlepsze jest to co od nas:))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-70522466745810960192012-05-24T04:22:12.289+01:002012-05-24T04:22:12.289+01:00Zabawne :) nawet nie wiesz, ile walki u mnie w dom...Zabawne :) nawet nie wiesz, ile walki u mnie w domu o mizerię! ja lubię właśnie tę wersję z solą, bo tak zawsze jedliśmy w domu, a u mojego męża zawsze była z cukrem. Zawsze jak przygotowujemy, to jest awantura, jak mamy przyprawić hehe w końcu zaczęliśmy robić sobie w oddzielnych miseczkach :)<br />pozdrawiam!Emmahttps://www.blogger.com/profile/15277118880752034875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-4558990805597472942012-05-23T09:49:40.825+01:002012-05-23T09:49:40.825+01:00Bardzo lubię mizerię :)Bardzo lubię mizerię :)Bo(ro)n Appétithttps://www.blogger.com/profile/12402585407098523560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-47272646112263917952012-05-22T22:03:58.522+01:002012-05-22T22:03:58.522+01:00Mizerię mogłabym jeść az do znudzenia. Uwielbiam :...Mizerię mogłabym jeść az do znudzenia. Uwielbiam :) następnym razem na pewno wypróbuję z dodatkiem cytryny :)GotującaWmMhttps://www.blogger.com/profile/05510792036835228164noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-90903326922107567042012-05-22T12:25:09.868+01:002012-05-22T12:25:09.868+01:00uwielbiam mizerie<3
buziaki
ps.obserwujeuwielbiam mizerie<3<br />buziaki<br />ps.obserwujeKarola:)https://www.blogger.com/profile/17583857073011884950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-58324011732452869332012-05-22T09:47:02.810+01:002012-05-22T09:47:02.810+01:00U mnie w domu mizeria to ogórki pokrojone w plaste...U mnie w domu mizeria to ogórki pokrojone w plasterki, z półtalarkami cebuli, z dużą ilością gęstej kwaśnej śmietany, posolone i popieprzone ! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-3606379083755624462012-05-22T08:56:04.340+01:002012-05-22T08:56:04.340+01:00Lubię mizerię, właśnie taką:)Lubię mizerię, właśnie taką:)GastroMoniahttps://www.blogger.com/profile/15606203533217048851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-18239845631201979122012-05-22T07:20:44.329+01:002012-05-22T07:20:44.329+01:00Klasyk, jeden z pyszniejszych dodatków do obiadu;)...Klasyk, jeden z pyszniejszych dodatków do obiadu;)Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-52810812006677616142012-05-22T05:49:00.297+01:002012-05-22T05:49:00.297+01:00Bardzo lubię mizerię:)Bardzo lubię mizerię:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-43308053483200367632012-05-22T00:05:39.520+01:002012-05-22T00:05:39.520+01:00Każdy ma jakiś swój własny przepis na mizerię, wyn...Każdy ma jakiś swój własny przepis na mizerię, wyniesiony z domu. U mnie, "mizeria" to ogórki pokrojone w plasterki, które pływają w dużej ilości rzadkiej śmietany, obowiązkowo posolone i z dużą ilością octu!:) Takie uwielbiam :) Natomiast u mojego M., "mizeria" to posolone ogórki "upaćkane" w gęstej śmietanie :). Zawsze wtedy proszę o ocet:) Twoja wersja jest ciekawa, zastanawiam się czy by mi posmakowała... :)justka2712https://www.blogger.com/profile/13788293656163502605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1847678232347812962.post-83905489199763181412012-05-21T23:13:15.152+01:002012-05-21T23:13:15.152+01:00Latem często jadam do obiaduLatem często jadam do obiaduAgnieszka Wójtowiczhttps://www.blogger.com/profile/06403319480510015642noreply@blogger.com